Visie

mindfulness wandelen ontspanning bewustwording natuurcoaching natuur wandelcoach

We are all connected

Wij staan niet los van de natuur, maar zijn er een onderdeel van. De krachtige levensbron die maakt dat wij ademen en ons hart klopt, is exact dezelfde levensbron die ervoor zorgt dat de vogels fluiten en de bomen groeien. Wij kunnen niet ademen zonder de bomen die zuurstof produceren. De bomen kunnen niet leven zonder de zon en ook niet zonder de regen. Het leven is één groot netwerk van verbindingen en alles heeft invloed op elkaar. Wanneer je dit daadwerkelijk voelt dan ben je in contact, bewust in relatie met alles wat er is.

Netwerk van verbindingen

Ontspannen in het moment

Samen met de natuur begeleid ik je terug naar je zelf. Het is een zeer eenvoudige weg en echt iedereen kan het. Al vraagt het soms wel wat oefening om gewoonweg in het moment te zijn en niet te weten hoe het leven verder gaat. Als je eenmaal beseft dat je niets hoeft te doen en er alleen hoeft te zijn geeft dat al ontspanning. Dat je nieuwsgierig en verwonderd kunt volgen hoe je leven verloopt en tijdens het volgen van je pad mag je dan ook echt genieten.

Bewust aanwezig

Door bewust te zijn van dat wat er is leer je op een andere manier naar je zelf en de omgeving kijken. Wanneer je je bewust bent van het feit dat je in verbinding staat met alles om je heen sta je in contact met je zelf maar ook met de natuur, de dingen en met anderen. De directe relatie met de natuur, de dieren, de mensen en de dingen stelt ons in staat om het leven te voelen. 
Als we ons niet meer door (negatieve) gedachten laten belemmeren merk je dat leven moeiteloos kan zijn en dat er als vanzelf dingen op je pad komen, die bij jou horen, heel natuurlijk.

Scroll naar boven
Scroll naar top